Päronsallad med pistaschnötter

Vegetarisk husmanskost - Kokbok med enkla recept för vegetarisk och vegansk mat
4 pers
200 g brieost
3 päron
½ isbergssallatshuvud
3 msk olja
1 msk vinäger
1 tsk dragon
4 msk pistaschnötter
Symbol för 20 min tillagningstid

Skär brieosten och päronen i tunna skivor. Skölj och torka sallaten noga, sära på bladen och fördela dem på portionstallrikar. Toppa med brieost och päron.

Lägg olja, vinäger och dragon i en liten burk med skruvlock. Skaka om väl och häll dressingen över salladen. Hacka pistasch­nötter lätt och strö över. Servera genast.

Kommentarer

Andrea

Hej! Finns det nått annat alternativ istället för brieosten?

Viktor

eller pistasch...

Bobski

Det heter PISTAGE.

Viktor

Ja det är väldigt gott och ja, jag är veg! Är du?

Anonym

Tja!!!
Det ser gott ut.
Är du veg?

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.