Vegetarisk Husmanskost slutsåld!

Hej! Nu är kokboken slutsåld! Det har gått nästan exakt två år sedan den trycktes och 1000 böcker är alltså sålda.. Det känns väldigt roligt och ganska konstigt faktiskt! Lite läskigt att tänka att det finns så många böcker ute där någonstans hehe.. Men den här hemsidan finns ju kvar och recepten funkar ju lika bra här som i boken.. Så jag hoppas det smakar gott! :)

Tack för allt! Ha det fint! /Viktor Sundén

Kommentarer

John

Actually this website is very helpful to get new recipes. I have already tried more than 100 recipes from this website. weed sprayer That was really amazing to do so. I love to cook. That’s the main reason. Keep sharing new recipes!

Lena

Jag vill med ha den.:(

Linda

Tryck flera böcker vettja! :)

Jen

Snälla se till att det blir en andra upplaga, har ingen iPad men vill lära mig laga sån här mat.

SNy.

Jag vill också ha fatt på boken, andra upplaga tack. Vill inte kladda med iPad (som jag för övrigt inte har någon) i köket! Bok ska det vara.

Mariannes

Även jag vill köpa boken,gärna en ny upplaga, tack

Viktor

Hej Mia! Som det verkar nu kommer den inte att tryckas upp igen. Men, däremot får du hålla utkik på http://veggiemealsapp.com/svenska.. Boken kommer nämligen snart att komma ut som app till iPad!

Mia

Den här boken verkar ju väldigt bra! Kommer den att tryckas upp igen? Jag är nyvegetarian och letar efter bra kokböcker. /Mia

Anonym

Jag vill oxå köpa den, vore trevligt om den kom i tryck igen. / Ewa

Karin Wallin

Hittade din bok på biblan. Tycker om den massor så jag blev ledsen när jag läste att den är slutsåld, det behövs en sån här veg. bok, men bra, enkla recept med hjälp av vanliga livsmedel. Hoppas du kommer trycka upp den i en ny upplaga.
Mvh/ Karin

Karro

tryck upp igen! :)

Karin Wallin

Jag hittade den på biblan idag och tyckte om den från första stund. Så lättlagade recept med ingredienser som alltid finns hemma eller lätta att få tag på. Jag tycker verkligen att ni ska satsa på en ny upplaga. Suverän även för de som inte är vegetarianer, för att bli nyfikna på den härliga och bra veg. kost som finns. Mer sånt! Mvh/ Karin

Johanna Wassberg

Jag vill också gärna köpa boken så jag hoppas det kommer att tryckas fler!

Marina

Hej. Vill gärna köpa boken.. Ska den tryckas i fler utgåvor?? Mv Marina

Viktor

Hej Anki! Som det ser ut i nuläget blir det inte någon andra upplaga.. Men intresset verkar ju finnas så vi får försöka göra det möjligt på något sätt! :) Ha det fint! /Viktor

Anki Hult

Kommer du att låta trycka upp en andra upplaga?
Hemsidan är toppen men jag föredrar en bok när jag lagar mat :-)
Mvh Anki

Viktor

Ja det är verkligen roligt! Kul att du tycker om den. I nu läget är varken en uppföljning eller nyupplaga planerad men en vet ju aldrig.. Du kan kolla hos Gröna Boden vid Vasaplatsen. Jag har även sett den hos akademibokhandeln i nordstan men det var ett tag sen nu.. lycka till och god jul

Anonym

Roligt att din bok sålt så bra. Vi köpte en på Haga julmarknad för jag tror det var två år sedan och den är mycket populär. Blir det någon uppföljning? Kommer ni att trycka upp ytterligare en upplaga av den gamla? Finns det någon bokaffär i Göteborg som har den tror du?
En bra julklapp.
B.M. A.

Viktor

Den ar slut i lagret men gar att fa tag pa i vissa bokaffarer som kopt in den tidigare.. /viktor

Anonym

Nämen, vaddå? Den går alltså inte att få tag på längre?

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.