Börja med att koka riset. Under tiden riset kokar, rosta sesamfröna tills de blir gyllenbruna.
Skilj äggulorna från äggvitorna. Blanda mjölk, äggulor, mjöl, salt och svartpeppar. Tillsätt sesamfröna och det kokta riset.
Börja med att koka riset. Under tiden riset kokar, riv osten och mal valnötterna i till exempel en mandelkvarn. Hacka lök och fräs den i olja.
Vispa ägg i en bunke. Rör sen ner de malda valnötterna, riven ost, det kokta riset, löken och kryddorna.
Koka riset. Riv potatisen rå. Hacka lök och stek den i olja. Mal hasselnötterna i till exempel en mandelkvarn.
Nu har hemsidan varit uppe i snart 3 år och har en hel del trogna besökare. Jag är väldigt nyfiken på vilka som är favoriterna bland recepten? Vilket är det godaste? Vilken rätt har du tagit t...
Har precis lagt upp fler recept från boken! Morotspizza - En lite ovanlig variant av pizza som är mycket god och väldigt ma...
Det här receptet pÃ¥ tzay har min bror ursprungligen komponerat ihop.. Tzayspett är ju som bekant väldig dyrt, bÃ¥de pÃ¥ restaurang och i affären.. Det är dock relativt lätt och väl värt besvÃ...
Nu har äntligen Vegetarisk Husmanskost kommit ut som app till iPad! Som många av er känner till blev ju boken, som den här hemsidan har hämtat sina recept ifrån, en succé! Den sålde slut på d...
Hej! Nu är kokboken slutsåld! Det har gått nästan exakt två år sedan den trycktes och 1000 böcker är alltså sålda.. Det känns väldigt roligt och ganska konstigt faktiskt! Lite läskigt att...
Rosta sesamfröna gyllenbruna i en stekÂpanna. Ställ fröna Ã¥t sidan sÃ¥ länge. Skiva salladslöken tunt. Dela broccolin i smÃ¥ buketter och förväll nÃ¥gra minuter. Strimla paprikan tunt och del...