Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37° och häll det över jästen. Rör om sÃ¥ att jästen löser upp sig. Klipp algerna i smÃ¥Âbitar. Rör ner alger, salt, sirap och sojamjöl i bunken.
Har precis lagt upp fler recept från boken! Morotspizza - En lite ovanlig variant av pizza som är mycket god och väldigt ma...
Det här receptet pÃ¥ tzay har min bror ursprungligen komponerat ihop.. Tzayspett är ju som bekant väldig dyrt, bÃ¥de pÃ¥ restaurang och i affären.. Det är dock relativt lätt och väl värt besvÃ...
Nu har äntligen Vegetarisk Husmanskost kommit ut som app till iPad! Som många av er känner till blev ju boken, som den här hemsidan har hämtat sina recept ifrån, en succé! Den sålde slut på d...
Nu har hemsidan varit uppe i snart 3 år och har en hel del trogna besökare. Jag är väldigt nyfiken på vilka som är favoriterna bland recepten? Vilket är det godaste? Vilken rätt har du tagit t...
Hej! Nu är kokboken slutsåld! Det har gått nästan exakt två år sedan den trycktes och 1000 böcker är alltså sålda.. Det känns väldigt roligt och ganska konstigt faktiskt! Lite läskigt att...
Rosta sesamfröna gyllenbruna i en stekÂpanna. Ställ fröna Ã¥t sidan sÃ¥ länge. Skiva salladslöken tunt. Dela broccolin i smÃ¥ buketter och förväll nÃ¥gra minuter. Strimla paprikan tunt och del...