Börja med pannkakssmeten. Blanda de två mjölsorterna och salt. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll i resten av mjölken. Vispa i äggen, ett åt gången. Låt smeten stå och svälla en liten stund och grädda sen pannkakorna.
Hacka lök och riv morötter. Bryn grönsakerna lätt i olja i en gryta. Häll i de krossade tomaterna och vattnet. Låt såsen koka sakta under lock 15 minuter. Blanda sen i keso och kryddor.
Bryt spaghettin i smÃ¥ bitar och koka den, gör sÃ¥sen under tiden. Finhacka lök och fräs i smör i en gryta. Rör i mjölet tills det inte är nÃ¥gra klumpar. Tillsätt fil. Rör ner senap, tabascoÂ, salt och svartpeppar. Rör hela tiden tills det tjocknar sÃ¥ att sÃ¥sen inte bränns vid.
LÃ¥t lergrytan ligga i blöt i 15 minuter. Skala potatis och lök. Skiva potatisen tunt och finhacka löken. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med mjölk, crème fraiche, salt och svartÂpeppar.
Börja med spenatsÃ¥sen. Hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Fräs det i olivolja. TillÂsätt den frysta spenaten. När den har tinat, tillsätt kryddorna, de krossade tomaterna och chilisÃ¥sen. LÃ¥t det puttra nÃ¥gra minuter.
Koka makaronerna under tiden du gör grönsakssÃ¥sen. Hacka löken, pressa vitlöksÂklyftorna, skär squashen i bitar och riv morötterna. Fräs först löken i olja nÃ¥gra minuter. Tillsätt sen övriga grönsaker och lÃ¥t allt fräsa ytterligare nÃ¥gra minuter.