Smula arame och lägg det i blöt i vattnet. Blanda mjöl och riven ost. Finfördela smöret i mjölÂblandningen till en grynig massa. Tillsätt vatten och arame och arbeta snabbt ihop till en deg. LÃ¥t degen vila kallt minst 1 timme.
Finfördela smöret i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt degen vila kallt minst 1 timme.
Riv palsternackorna grovt. Koka upp vatten och tillsätt smöret. Lägg i palsterÂnackorna och lÃ¥t dem koka i 2 minuter. SlÃ¥ av vattnet och lÃ¥t dem svalna.
Rör ut jästen i ljummet vatten och tillsätt honung. Låt det stå i 5 minuter. Tillsätt salt och rör i mjöl, lite åt gången. Rör ihop degen med en träsked, gärna i 8-10 minuter. Rör in olivoljan i degen och ställ den därefter på jäsning på ett varmt ställe ca 1 timme.
Blanda mjöl och salt. Finfördela smöret i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt degen vila kallt medan du gör det andra.
Blanda mjöl, bakpulver och salt till degen. Fördela fettet till en grynig massa. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg. Tag upp på bakbordet och knåda lätt. Kavla ut degen direkt på plåten.
Smula arame och lägg i blöt i vattnet. FinÂfördela smöret i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arame och arbeta snabbt ihop till en deg. LÃ¥t degen vila kallt minst 1 timme.