bokmässan

I helgen va det ju som många känner till bokmässan i göteborg! eftersom jag inte direkt har råd att hyra en monter för åtskilliga tusen satsade jag på att befinna mig utanför istället och dela ut lite flyers till besökare och förbipasserande! :) va även inne en sväng och kollade runt.. lyssnade bla på en intressant promotion för en bok om Saltå Kvarn! jag gillar saltå kvarn! Allt tilltalar mig, det är ekologiskt, snygg design och det e alltid gott! det enda skulle väl vara att det är lite dyrt.. men oftast är det värt det tycker jag! dock qinoamüslin för 50:-. den måste ju vara fruktansvärt go men jag har inte vågat testa än.. kanske någon som vet om det är värt pengarna??

nu i helgen blir det marknadsförsäljning! gustaf adolfs torg (i göteborg) närmare bestämt! så om du har tänkt köpa en bok och har vägarna förbi går det nog att få en lite billigare på lördag!! planen var att bjuda på lite mat ur boken också men tyvärr så är det lite för mycket krångel att fixa tillstånd från livsmedelsverket.. :( det hade kanske lockat några vilsna göteborgare. får hoppas på vädret eller nått istället! hej!

Kommentarer

Viktor

nej basmusli brukar inte vara ngn hit! hon har inte testat quinoamuslin? :)

/viktor

Björn Gadd

Hej! Min tjej hälsar att Saltå Kvarns müslier är helt ovärda men samtidigt är deras andra produkter väldigt bra och designen är riktigt bra!

Nu hälsar min tjej igen att Saltå Kvarns Basmüsli "får henne att gå i taket av ilska".
Det beror på att den typ består av 1 kg havregryn och 4 stycken cornflakesflingor eller nåt.

/Björn - http://vegankrubb.se

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.