Hej på er!

Det känns härligt att äntligen ha den här sidan uppe! :) Projektet med receptboken har varit i över 2 år och gått igenom många faser.. mycket slit med texter, bilder, formuleringar, design, korrektur och omarbetning i oändligheten! För att få det exakt så bra jag vill ha det! Det ska bli grymt kul att få lite respons på boken och få höra folks kommentarer på recepten! Jag tror ändå att den har en del att tillföra.. de flesta veg-recept är ju trots allt fortfarande baserade på en köttförlaga! Men inte dom här!!

Nu återstår bara att sprida ordet om boken och hemsidan! Men det är ett kul jobb! närbild på boken.pngJag hoppas verkligen att recepten ska locka och att det blir lika gott som när jag brukar laga dom! Det är ju lite nervöst att ha tryckt upp en hel del böcker utan att egentligen veta om man kommer sälja en enda.. hehe.. men än så länge har jag bara mött positiva reaktioner så det bådar väl gott.

Ha det fint! /Viktor

Kommentarer

CAXFLEEKJAL

vad jag letade efter, tack

Anonym

Jag har varit vegetarian i 2 år . Bra med en bok där det ät lite mera vanliga recept. Ska önska mej den i julklapp om det går att få den någonstans. grattis till att ha sålt slut på boken.P.S. Jag känner många vegetarianer.

Birgit o Janne

Tänker sprida denna nyhet såklart. Väntar med att köpa boken tills vi kommer hem till er, så att det blir ett signerat exemplar!

Viktor

kul med alla kommentarer!! :) tack alla!

Robin Rosén

Det blir nog till att köpa en bok, man kanske blir vegetarian på köpet:O Skitsnygg sida och boken ser läcker ut med =)

Gunilla

Vilken fin sida du har fixat Viktor - och kokboken!! Jag bara måste ha ett ex, signar upp mig på ett hos Ulla =))

Carina

Jag har precis köpt boken, och är supernöjd. Fina bilder, snygg layout och lättlästa recept. Grattis till ett jättebra utfört jobb.
Förresten har ni en snygg hemsida också.

Viktor

Ah va kul Anja! :) det är klart ni ska ha!! puss!

Anja

Fan va fin sida Viktor! det är klart att fam nordin ska ha en bok :D Ser jätte proffsig ut jue! puss

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.